Lapinlahti

Hinauspalvelu Lapinlahti – apua jopa 40-70 minuutissa

Soita 0440 372 900

Hinauspalvelu Lapinlahdella nopeasti. Soita Hinauspalvelu Mehtosen ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

hinauspalvelu-mehtonen
hinauspalvelu-kajaani
Luotettava Falck Lapinlahden hinauspalvelun ammattilainen
Kainuun ja Ylä-Savon ongelmanratkaisija
Paikallisella osaamisella ja kokemuksella

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hinauspalvelut Mehtonen Oy 24h numeroon 0440 372 900 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 0440 372 900 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hinauspalvelu Mehtosen kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Kainuun ja Ylä-Savon korjaamot.

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Lapinlahdella

Hinauspalvelun tilaaminen Lapinlahdella on helppoa ja yksinkertaista. Hinauspalvelut Mehtonen Oy päivystää 24h numerossa ☎ 0440 372 900 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Lapinlahdella noin 40-70 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Lapinlahden alueella

Hinauspalvelut Mehtonen Oy palvelee tielläliikkujia Lapinlahdessa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Jos matka Lapinlahteen keskeytyy valtatie 5:llä esimerkiksi siksi, että kytkin rikkoutuu tai auto sammuu kesken ajon, hinausliikkeen ystävällinen apu saapuu paikalle nopeasti. Apua on saatavilla myös silloin, kun akku on yllättäen tyhjä Lapinlahden kirkolla, Suomen Asutusmuseolla tai Taidemuseo Eemilin parkkipaikalla. Älä epäröi ottaa hinausliikkeeseen yhteyttä. Ammattilaiset paikantavat vian nopeasti ja löytävät reippaasti perille myös Varpaisjärvelle, Alapitkään, Nerkooseen ja muihin Lapinlahden kyliin.

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 0440 372 900 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 108 €)

Hinauspalvelun hinta Kajaani ja Iisalmi lähialueineen alkaen 108 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 0440 372 900

Hinauspalvelu Lapinlahdella kaikille ajoneuvoille

Hinauspalvelut Mehtonen Oy:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Kajaani ja Iisalmi lähialueineen sinua auttaa 4 Hinauspalvelut Mehtonen Oy:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 4 hinausautoa ja 2 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Lapinlahden alueella.

Toiminta-alue

Kajaani Iisalmi Hyrynsalmi Kiuruvesi Kuhmo Lapinlahti Nurmes Paltamo Pielavesi Puolanka Pyhäjärvi Pyhäntä Rautavaara Ristijärvi Sonkajärvi Sotkamo Suomussalmi Vaala Valtimo

Kainuussa ja Ylä-Savossa sinua palvelevat

Person placeholder
Jukka Mehtonen
yrittäjä
0440 372 900