Raskaan kaluston hinaus Vuokatti – apua jopa 30-45 minuutissa

Soita 0440 372 900

Raskaan kaluston hinaus Vuokatissa nopeasti. Soita Hinauspalvelu Mehtosen ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Raskaan kaluston hinauksen ammattilaiset Kajaani ja Iisalmi lähialueineen
Saat tekstarilla linkin, jonka kautta voit seurata avun saapumista
Varmistamme, että päiväsi jatkuu paremmissa merkeissä

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hinauspalvelu Mehtosen 24h numeroon 0440 372 900 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön ja mitä se korvaa.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 0440 372 900 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hinauspalvelu Mehtosen kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Kainuun ja Ylä-Savon korjaamot.

Näin pyydät raskaan kaluston hinauspalvelun nopeasti apuun Vuokatissa

Raskaan kaluston hinauspalvelun tilaaminen Vuokatissa on helppoa ja yksinkertaista. Mehtonen päivystää 24h numerossa ☎ 0440 372 900 tai tee 📱 nettitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Vuokatissa noin 30-45 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Vuokatin alueella

Kainuun upeiden maisemien halki kulkeva viitostie tarjoaa matkaajilleen monia unohtumattomia elämyksiä, mutta kuten kaikilla matkoilla, myös täällä voi tulla eteen odottamattomia tilanteita. Onneksi apu on aina lähellä, ja Hinaus Mehtonen on valmiina auttamaan matkaajia, jotka tarvitsevat apua tiellä ollessaan.

Vuokatin rinteet ja urheiluopisto ovat suosittuja kohteita niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin matkailijoiden keskuudessa. Lumilajien ystävät voivat nauttia rinnekilometreistä ja talvisista aktiviteeteista täysin siemauksin, mutta samalla on tärkeää muistaa myös matkan jatkuvuus. Siksi on hyvä tietää, että apua on saatavilla, jos auton akku sammuu tai se jää lumihankeen kiinni.

Hinaus Mehtonen on paikallinen hinaus- ja tiepalveluyritys, joka huolehtii siitä, että matka jatkuu sujuvasti, vaikka auto aiheuttaisikin yllättävän pysähdyksen matkan varrella. Mehtosen tiimi palvelee matkaajia ympäri Kainuuta, mukaan lukien Vuokatin alue, joten voit luottaa siihen, että apu on lähellä tarpeen tullen.

Joten vaikka matkalla Vuokattiin olisi pieniä kommelluksia, voit olla huoleti, sillä paikalliset ammattilaiset ovat valmiina auttamaan ja varmistamaan, että matkasi jatkuu suunnitelmien mukaisesti. Ja kun olet perillä Vuokatissa, voit nauttia täysillä upeista maisemista ja monipuolisista aktiviteeteista, joita alue tarjoaa niin talvella kuin kesälläkin!

Hinauspalvelu Mehtosen ammattilaiset auttavat kaikkea raskasta liikennettä kalustosta riippumatta:

  • Raskaan ajoneuvon hinaus korjaamolle
  • Avustaminen vinssaamalla liukkaissa paikoissa
  • Tiellenosto
  • Ojasta veto
  • Kääntö ja pyörillenosto
  • Onnettomuuspaikan raivaus

Raskaan kaluston hinauksissa pääasiallista toiminta-aluettamme on Kainuun ja Ylä-Savon alue, mutta tarvittaessa voimme kuljettaa nopeasti ja luotettavasti kaluston haluttuun paikkaan.

Jos Kainuun ja Ylä-Savon alue on sinulle vieras niin voimme suositella sinulle eri korjaamoja, joista voit valita mieleisesi.

Raskaan kaluston hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein raskaan kaluston hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 0440 372 900 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 108 €)

Raskaan kaluston hinauspalvelun hinta Kajaani ja Iisalmi lähialueineen alkaen 108 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso raskaan kaluston hinauspalvelun hinta tai soita 0440 372 900

Raskaan kaluston hinaus Vuokatissa kaikille ajoneuvoille

Hinauspalvelu Mehtosen ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että raskaan kaluston hinaus sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Kajaani ja Iisalmi lähialueineen sinua auttaa 4 Hinauspalvelu Mehtosen hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 4 hinausautoa ja 2 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Vuokatin alueella.

Toiminta-alue

Kajaani Iisalmi Hyrynsalmi Kiuruvesi Kuhmo Lapinlahti Nurmes Paltamo Pielavesi Puolanka Pyhäjärvi Pyhäntä Rautavaara Ristijärvi Sonkajärvi Sotkamo Suomussalmi Vaala Valtimo Vuokatti

Kainuussa ja Ylä-Savossa sinua palvelevat

Person placeholder
Jukka Mehtonen
yrittäjä
0440 372 900

Falck Kajaani on nyt nimeltään REDGO

Falck on ollut suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Nyt olemme REDGO. Liikkumisen monimutkaistuessa ja pirstoutuessa oli aika rakentaa uusi brändi, joka yksinkertaistaa palveluita ja täyttää suomalaisen toiveet helposta asioinnista.

Miksi muutos tapahtui?

REDGO viestii muutosmatkasta, jolla olemme. Norjalainen Gjensidige osti aiemmin tänä vuonna Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Falckista tuli siten REDGO.

Mitä uusi nimi tarkoittaa?

Nimi REDGO viittaa tunnistettavaan punaiseen väriin sekä liikkeeseen. Nimen valinta on tehty perusteellisen prosessin jälkeen. REDGO on helppokäyttöinen nimi ja toimii kaikissa toimintamaissamme, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Muuttuuko jokin asia käytännössä?

Hinauspalvelut Mehtonen Oy (REDGO Kajaani) palvelee samalla konseptilla, työntekijöillä ja ystävällisellä asenteella kuin ennenkin. Suurimman muutoksen huomaat ajoneuvojen uusissa teippauksissa.